vineri, 30 martie 2012

"Libertatea de a alege"

Am o veste minunata...o veste ce pentru mine inseamna inca un pas spre o noua viata, o noua renastere...
Ieri am primit DA-ul pentru operatie, dupa ce mi-au vazut toate analizele. Stiu, pare o nebunie dar e cea mai frumoasa veste pe care am prmit-o in ultimii doi ani.

Daca parcursul meu spre aceasta operatie ar trebui sa se numeasca intr-un fel...l-as numi..Libertatea de a alege...A te elibera prevede o forma de sclavie precedenta, sclavie ce nu trebuie sa fie neaparat fizica dar este cu siguranta psihologica, in cazul meu din pacate ambele. Sclavia fizica a unui 'corp, care cu timpul se deformeaza, si in mod incredibil, cu timpul ti se pare aproape normal si...uneori chiar si frumos. Sclavie psihologica a unui sufletel, care de cele mai multe ori, decide sa aiba ca si solegi de celula sentimentele. "Libertatea de a alege" se transforma la un moment da in necesitatea de a alege: trebuie sa aleg....dar ce?!?

Cred ca fiecaruia dintre voi i-a fost macar o data cerut sa aleaga de care parte sta. e clar ca fiecare operatie este un risc, uneori se poate muri si in timpul unei banale operatii de apendicita, iar Bypass-ul gastric nu este deloc o operatie ce se poate integra intre cele simple. Dar si sa ramanem obezi este un risc, chiar foarte mult as putea spune. Decizia nu e deloc usoara, dar un lucru este sigur, eu nu ma consider egoista, cred ca acest lucru il fac inainte de toate pentru mine, dar si pentru cei care imi sunt in jur. Pentru viitorul meu logodnic, pentru viitorii mei copii. Decizia mea am luat-o dupa o atenta reflectie si nu imi voi schimba decizia.

CONCRET: prima saptamana dupa Sfintele Pasti voi avea intalnirea cu chirurgul...si impreuna vom fixa data operatiei.


3 comentarii:

  1. Yupiiiiii! Felicitari, my dear sis!! Te imbratisez din tot sufletul si iti doresc cel mai mare noroc din lumea asta! Si o sa fie asa de bine, incat nici tu n-ai visat atat bine, iti spun eu :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari. O sa te citesc in continuare si o sa-ti tin pumnii

    RăspundețiȘtergere